Onze Specialties

Met onze specialties breng je je jezelf stukje bij beetje naar een hoger niveau en is zeer geschikt als je meer uit je duikervaring wilt halen. Wil je de complete specialty volgen dan heb keuze uit drie mogelijkheden: 

Losse specialty duik:
Hierbij bouw je de kennis op zoals jij het wilt. Je doet 1 duik en je kunt deze laten meetellen voor de specialty of voor je Advanced brevet. De eerst specialty duik vindt altijd plaats tijdens de eerste duik van de geplande betreffende specialty data. 

Specialty Silver:
Hierbij doe je de volledige specialty op de keuzedata die we voor je hebben. 

Specialty Gold:
Hierbij doe je de volledige specialty met zijn buitenwaterduiken en doe je nog extra specialty taakduiken die we voor je aftekenen. Zo bouw je heel snel veel kennis en vaardigheden op. (Tip: Deze duiken kunnen meetelllen voor je specialty-instructor!!). Daarnaast hoef je bij ziekte of uitval niets bij te betalen, je stroomt kostenloos in bij een volgende cursus. De Taakduiken worden op vrijdagen uitgevoerd. je hoeft ze niet op de zelfde dag te maken, je kunt uit de gereserveerde taakduikdagen kiezen. Dan kun je kostenloos in alle rust in ons privemeer oefenen en als je wilt ook nog een vrije duik maken. 

Specialty Prive:
Alles van Specialty Gold! Er staat een instructeur voor jou prive klaar op de tijden die we samen afspreken. Wil je met z'n tweeen dan betaalt de tweede persoon alleen de specailty gold!

10 grote voordelen van het doen van specialties:

  1. Elke specialty is een apart avontuur. Je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses en 'duikt' in de lesstof. Je beleeft en doet samen leuke dingen die je anders nooit zo zou doen. 
  2. Je hebt een doel tijdens het duiken, een 'missie', om zo goed mogelijk met elkaar de opdracht te volbrengen. Kortom teamwork op het allerleukste niveau.
  3. Je leert nieuwe omstandigheden kennen, waardoor jij je steeds meer als een vis in allerlei wateren gaat voelen.
  4. Je leert nieuwe materialen gebruiken, die je normaal niet bij een standaard duikuitrusting horen.
  5. Kennis en vaardigheden op allerlei gebieden, je mogelijkheden worden hierdoor sterk vergroot.
  6. Je gaat veel veiliger duiken doordat je de moeite neemt om je vaardigheden op een gestructureerde manier te uit te voeren.
  7. Je ontvangt van ons een beloning voor je prestaties, omdat wij het pas afgeven als we van je vaardigheden overtuigd zijn. Hierdoor word je met recht een trotse bezitter.
  8. De specialties tellen mee voor je Master Scuba Diver Brevet.
  9. Je ontvangt voor elke specialty een brevet. Hierdoor ben je aantoonbaar gekwalificeerd voor een specifieke duikgebied en kun je dit volledig gebruiken als je als Divemaster als gekwalificeerd assistent wilt helpen bij de specialty. Daarnaast geven enkele specialties vrijstellingen bij de Instructeursopleiding.
  10. Je krijgt een rijk gevuld logboek met veel ervaring. En "last but not least" het levert heel veel leuke fotomomenten op.